Primer debat: INS Celestí Bellera vs Lluís Companys

retorn_jurat

Les posicions del enfrontament dialèctic entre els primers instituts han estat INS Celestí Bellera “a favor” i INS Lluís Companys “en contra”.

Entre d’altres, l’INS Celestí Bellera ha fet servir exemples com moviments socials per demostrar que Internet ajuda a que canalitzar aquest tipus de moviment, com el 15 M, que es va desenvolupar sobretot gràcies a les xarxes. A més a més, a l’hora de documentar-se, Internet ens posa a disposició molta més informació de la que teníem abans. Per exemple, el cas Snowden és una bona manera d’utilitzar Internet per desmantellar cassos de vigilància mundial il·legal.

Per l’altra banda, l’INS Lluís Companys ha començat el seu posicionament fent una reflexió sobre les connotacions de la paraula llibertat. S’ha basat, sobretot, en com Internet modifica les nostres relacions socials, utilitzant arguments d’autoritat com cites del sociòleg Baumann que basa la seva teoria en la societat líquida. Segons l’INS Lluís Companys, internet disminueix la interrelació personal. A més a més, hi ha noves malalties com la nonofobia que ens impedeixen tenir una vida normal sense tecnologia.

Finalment, el jurat ha deliberat que l’institut guanyador del primer debat ha sigut l’INS Celestí Bellera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: