Segon debat de la jornada: Equip B vs Equip J

El segon debat de la jornada ha enfrontat a l’Equip B (Gorka, Jorge, Javier), en contra, i l’Equip J (Edgar, Eric, Nil i Jordi), a favor.

L’Equip J ha defensat que hi hagi uns mínims de coneixement polítics obligatoris per tenir dret a vot. Ha utilitzat el carnet de cotxe com a una metàfora: conduir és un dret, però s’exigeix un carnet pel bé comú. Per què no fer-ho amb el dret a vot? A més a més, han afirmat que a vegades cal renunciar a un dret fonamental per un bé major.

L’Equip B ha defensat la posició en contra de l’exigència d’uns mínims de coneixements polítics. Han parlat de la subjectivitat dels criteris que s’aplicarien a l’hora de votar i han argumentat que, si s’apliquessin, l’Estat estaria intervenint en l’esfera privada de la població. S’han mostrat d’acord amb l’equip contrari que cal tenir coneixements polítics, però han repetit reiteradament que no és necessari demostrar-los.

Finalment, l’equip guanyador ha sigut el B, format per Gorka, Jorge i Javier.

Anuncis

One thought on “Segon debat de la jornada: Equip B vs Equip J

Add yours

  1. L’equip J ha utilitzat una bona metàfora com a recurs per visualitzar la seva posició i han fet una bona actuació el que passa és que s’han enfrontat a un dels millors equips de la competició fins al moment, l’equip B el qual ha utilitzat poques argumentacións, crec que 3, però de forma molt clara, per blocs. Han coincidit en el tema de l’educació amb l’equip J però han desplegat molt bé l’apartat de filosofia i en concret el tema de l’esfera privada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: