Sisè debat de la jornada: Equip F vs Equip N

El sisè debat de la jornada ha enfrontat l’Equip F (Gabriel, Héctor, Héctor i Carlus), a favor i l’Equip N (Héctor, Josep, Javi), en contra.

L’equip F, que defensava la posició a favor, ha argumentat que si el votant no està informat pot ser que voti en contra dels seus interessos. Ha refutat la comparació de una restricció del vot amb la novel·la 1984 al·legant que el problema és la sobreinformació que satura al votant i no el deixa decidir lliurement.

L’equip N, que defensava la posició en contra, ha parlat de l’article 1 de la Declaració Universal dels Drets Humans segons el qual tothom és lliure i igual pel fet d’haver nascut. Si diferenciem per poder votar o no, estaríem incomplint aquest precepte.

Finalment, l’equip guanyador de l’últim debat de la jornada ha estat l’Equip F.

Anuncis

One thought on “Sisè debat de la jornada: Equip F vs Equip N

Add yours

  1. Per mi aquest debat ha estat més igualat del que el resultat pot reflectir. L’equip N ha fet una bona posada en escena, en Josep s’ha sentit molt còmode movent-se per l’escenari i ha fet una teatrelització parlant de la segona guerra mundial. La crítica que jo els hi faria és que apel·laven a la Declaració Universal perquè sí, en canvi l’equip rival que ha estat guanyador ha desplegat molt bons arguments i han parlat amb molta naturalitat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: