Sisè debat: equip L vs. equip E

El sisè debat de la jornada ha enfrontat l’Equip L (Blai, Martí, Oluchi i Samuel) a favor, i l’Equip E (Laura i Judith), en contra.

D’una banda, l’equip que ha defensat la posició a favor ha dit que són fidels defensors de la democràcia, una democràcia que potser caldria desmitificar. S’han referit a la dictadura de Franco per parlar de la importància del vot i, més enllà, de la importància d’un vot informat. Limitant el vot s’aconseguiria una millor democràcia i, en conseqüència, una millor societat. Restringir el vot asseguraria que la participació democràtica sigui més que votar cada quatre anys

De l’altra banda, l’equip que ha defensat la posició en contra s’ha basat en la definició grega de la paraula democràcia (el poder del poble) per defensat el dret a vot de tota la població. A més a més, no es podria assegurar que la part de l’electorat que pogués votar pensés en la resta de la població. Si l’Estat fomenta el constitucionalisme amb l’educació, han dit, no caldria restringir el dret a vot, cosa que és anticonstitucional.

Finalment, l’equip guanyador ha sigut el E.

Anuncis

2 thoughts on “Sisè debat: equip L vs. equip E

Add yours

  1. L’equip E ha estat el clar vencedor gràcies a la seva millor estructura de les argumentacions sobretot, han seguit la mateixa línia al llarg de tot el debat i han fet bones refutacions. Llàstima de l’argument del constitucionalisme, apelar a una llei quan aquesta es fruit d’un consens determinat i es pot canviar amb el temps no és un argument fort.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: