Primer debat: l’Escola Thau contra l’Institut Hipàtia d’Alexandria

L’Escola Thau de Sant Cugat ha defensat la postura en contra dels drets dels animals i l’Institut Hipàtia d’Alexandria ho ha fet a favor.

L’Escola Thau ha plantejat que els animals “no són éssers racionals i no poden decidir per si mateixos si han de tenir drets. És precisament aquesta incapacitat de decidir-ho que fa que no hi tinguin dret. Com a éssers humans, tenim drets perquè hem lluitat per ells i ens els hem hagut de guanyar. Els animals són incapaços de fer això, aleshores perquè ho hem de decidir nosaltres per ells?”

L’institut Hipatia d’Alexandria ha defensat que “és precisament aquest fet el que ens obliga a lluitar pels seus drets. Quan parlem de drets no parlem de tenir una casa o una feina, sinó un dret bàsic a la vida. Abans matàvem els animals per sobreviure, ara ho fem per tenir certs articles de luxe, i això no ho podem permetre.”

L’equip guanyador del primer debat d’aquesta III edició de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat ha estat l’Institut Hipàtia d’Alexandria, de Lliça de Munt.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: