La UAB acull l’exposició Món-tanca d’Enmedio i l’Institut Català Internacional per la Pau

La UAB acull partir d’avui i fins el 8 de març l’exposició Món-tanca, una mostra fotogràfica que gira al voltant dels murs i les fronteres, realitzada pel col·lectiu Enmedio i produïda per l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

A partir d’avui i fins el 8 de març, la UAB acull l’exposició fotogràfica Món-tanca del col·lectiu Enmedio i produïda per l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). Aquest projecte explora les maneres de subvertir la lògica de la separació i l’estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives que s’estan duent a terme a diversos països. La mostra està situada a l’Eix Nord de la universitat, davant de la Biblioteca d’Humanitats.

El projecte consisteix en l’edició de sis diaris, que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Quan es despleguen les publicacions, per una banda es configuren sis fotografies de grans dimensions i per l’altra, un pòster amb exemples de les accions dutes a terme pels següents col·lectius d’art i activistes: No Mad MakersPeng!The Electronic Disturbance TheatreCenter for Political BeautyThe Bil’in Friends of Freedom and Justice i el Taller d’Acció Fotogràfica d’Enmedio.

L’exposició es va inaugurar a principis de 2017 a Sant Boi del Llobregat i des de l’organització proposen dos models de lectura: una lineal, que s’ofereix a qualsevol tabloide, i l’altra una lectura mural que posa en relació diferents aspectes del Món-tanca amb les accions que els qüestionen, així com un assaig escrit pel col·lectiu Enmedio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: