Equips classificats per la semifinal de la Lliga de Debat universitària

Avui hem acabat la primera fase eliminatòria de la Lliga de Debat universitària i ja tenim els equips classificats per les semifinals. Demà, a les 9.30 h debatran el primer classificat del grup 1 contra el segon classificat del grup 2. A les 10.45 h serà el torn del primer classificat del grup 2 contra el segon classificat del grup 1.

Els equips classificats del Grup 1 són l’equip 1, format per Gerard Sala, Alba Rodríguez i David Crespo, com a primer classificat; i l’equip 2, format per Alejandro Martínez, Ivan Martínez i Gador Segura, com a segon classificat. Del Grup 2 han passat a la següent fase l’equip 7 en primera posició, format per Anna Vilà, Gorka Samaniego i Neus Galobardes; i l’equip 6 en segona, format per Edward Benal, Júlia Molina i Marc Castilla.

El jurat deliberarà conjuntament i a les 11.30h oferirà un retorn als equips a la Sala Teatre, on també anunciarà els dos equips que passaran a la final. Llavors, es realitzarà el sorteig de posicionaments de la final, que tindrà lloc a les 12.30 h. Abans de la final, el Vicent Borràs, doctor en sociologia, intervindrà per tractar el tema que ens ocupa en els debats d’aquests dies: s‘hauria de legalitzar la gestació subrogada?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: