Resum de la final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Avui a la tarda, divendres 28 de febrer, s’ha celebrat la final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Han arribat a aquesta fase l’Institut Can Roca i CIC Batxillerat. Els dos finalistes han exposat, per últim cop a la fase local de la Lliga, els seus arguments entorn de la pregunta “la tecnologia augmenta la felicitat?”

L’Institut Can Roca (a favor) considera que la tecnologia és inherent a l’ésser humà, una qualitat innata de les persones. Les persones són éssers tecnològics i, per tant, la felicitat s’assolirà amb l’ajut de la tecnologia. Aquesta és la base necessària per construir un camí cap a la felicitat. Defensen que la tecnologia no resta llibertat a la gent si se’n regula l’ús per extreure’n beneficis.

CIC Batxillerat (en contra) defensa que la humanitat no està preparada per al boom tecnològic, que no respecta les llibertats de les persones i provoca la substitució de les relacions interpersonals. Afirmen que la tecnologia propicia la diferència de classes, ja que una elit en té el poder a les mans i l’utilitza per enriquir-se. En conclusió, la tecnologia manté la desigualtat i genera frustració.

Finalment, l’equip guanyador és el centre CIC Batxillerat! Enhorabona als dos equips!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: