La Lliga de Debat en línia

Degut a la situació sanitària que estem vivint i buscant garantir la seguretat de tots els participants de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives aquesta edició serà en format virtual.

Tant en les fases locals (16 de març) com en la fase final (del 13 al 23 d’abril) tots els debats es duran a terme en sales virtuals. Cada equip haurà de realitzar 4 debats en la fase local i 4 debats més si arriba a la fase final. Aquests equips estaran formats per un mínim de 2 participants i fins a un màxim de 8, sense incloure el capità o la capitana. Aquests debats virtuals estaran dividits en torns de 2 minuts amb una durada màxima de 16 minuts per debat.

Cal recordar que l’objectiu de la Lliga de Debat és formar els participants davant una situació única buscant millorar les habilitats comunicatives, el treball en equip, la cerca de documentació, i la seguretat de parlar davant del públic.

Cal recordar que el tema del Debat d’enguany és: És compatible el creixement global de l’economia amb el respecte al medi ambient?

Per més informació podeu dirigir-vos al web de la Xarxa Vives d’Universitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: