Agraïments al jurat de la Lliga de Debat Universitària 2022

Volem agrair a tots i totes les integrants del jurat que han participat en la Lliga de Debat Universitària aquest any 2022.

Avui donem per finalitzada la fase local de la Lliga de Debat Universitària organitzada per la Xarxa Vives a la Universitat Autònoma de Barcelona després d’una setmana de competició. És per això que volem felicitar per la tasca feta a tots els i les membres del jurat que han fet possible aquesta lliga i i agrair-les per la seva cooperació.

Des de la dreta: Maria Prats, Gemma García i Carles Llorens.

Volem agrair als docents Andreu Ayats i Anna Serra del Servei de Llengües, a les tècniques Andrea Ruedas i Laura Duarte de l’Observatori per a la Igualtat, a la tècnica Irina Gimeno de la Xarxa Alumni UAB, als docents Albert Rimola i Carles Llorens de la Facultat de Ciències, al coordinador Sergi Arenas d’Universitat a l’Abast, les estudiants Roger Plans i Laura Torres de la Facultat de Biociències, la Marina Picó de la Facultat de Veterinària i la Nora Lacruz de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.

Volem fer una mecnió especial a la directora de l’Observatori per a la Igualtat, Maria Prats, i a la degana de la Facultat de Ciències, Gemma García.

Moltes gràcies a tots i totes les integrants del jurat, sense la vostra col·laboració no hauria estat possible aquesta activitat. Esperem tornar-vos a veure en l’edició de l’any vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: