La UAB acollirà la fase final de la Lliga de Debat 2022 organitzada per la Xarxa Vives!

Per primera vegada, la Universitat Autònoma de Barcelona serà l’amfitriona de la Lliga de Debat, tant de Secundària i Batxillerat com la Universitària, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats.

Després d’acollir durant el passat mes de febrer una fase local de la Lliga de Debat Secundària i Batxillerat on l’equip de Manyanet Sant Andreu va sortir guanyador, a la UAB tenim l’honor de poder rebre i col·laborar amb la Xarxa Vives per fer possible la fase final de la Lliga de Debat 2022.

I és que a la nostra universitat fa més de 10 anys que participem en les lligues de debat de la Xarxa Vives, de fet, hem tingut l’oportunitat de guanyar la lliga universitària en l’any 2013, 2015 i 2019.

Equip de la UAB guanyador lliga universitària any 2019: Anna Vilà, Neus Galobardes i Gorka Samaniego.

També tenim una cultura molt consolidada al voltant dels debats en la nostra comunitat universitària. Comptem amb el Grup d’Argumentació i Debat UAB, un col·lectiu d’estudiants especialitzat en la participació de debats acadèmics, ensenyament de cursos d’oratòria, entre altres activitats relacionades amb el món dels debats.

La fase final de la lliga de secundària i batxillerat tindrà lloc entre el 30 de març i l’1 d’abril i la de la lliga universitària serà entre el 4 i el 7 d’abril. El lloc on es desenvoluparà la competició serà a la Sala de Teatre de l’edifici Àgora i a l’Escola de Postgrau.

Tenim moltes ganes de poder acollir la fase final de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives i, per descomptat, us convidem a tothom a gaudir d’un espai de debat enriquidor. Us hi esperem!

Podeu trobar-nos al nostre Twitter i al nostre YouTube si voleu seguir en directe la fase final de la lliga de debat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: