Bases de participació 2016

Bases de participació. Edició 2016
La Lliga de debat universitari de la UAB té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, a través de l’enfrontament dialèctic entre diversos equips, que hauran de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat.

Participants
La participació en la competició està oberta a totes les persones que estudien a la UAB i que estiguin matriculades en el present curs acadèmic 2015/2016. La inscripció es realitzarà per equips que hauran d’estar formats per un mínim de 2 estudiants i un màxim de 5. L’equip ha de designar un portaveu al qual es farà arribar la informació concreta de la competició (reglament, horaris…).

En cas que un estudiant no trobi cap company o companya per presentar-se pot inscriure’s individualment. En cas que l’organització en trobi un altre en la mateixa situació, els proposarà formar un equip. En cas que no sigui possible formar equip, no podrà competir. Cap estudiant no pot formar part de més d’un equip.

Inscripció
Els estudiants interessats cal que omplin el formulari que trobaran al web. El termini d’inscripció finalitza el 15 de febrer de 2016. Les inscripcions són individuals, però heu d’indicar quins són els vostres companys d’equip i qui de vosaltres adquireix el rol de portaveu.

S’oferirà a les persones inscrites en l’activitat uns tallers de preparació la setmana abans de la competició, de caràcter opcional però molt recomanable, per garantir una participació amb més èxit.

Reconeixement Acadèmic
Els/les estudiants de grau de la UAB que participin tenen l’opció de reconèixer la seva participació en la Lliga de Debat Universitària amb 2 crèdits ECTS. En aquest cas, els tallers previs i l’avaluació de l’activitat seran de caràcter obligatori, així com l’assistència al 80% dels debats que es produeixin durant la competició. Caldrà, a més a més, que realitzin un pagament de 25 € abans del 15 de febrer de 2016, a l’Edifici l’Àgora.

En el cas que no us pugueu desplaçar per fer el pagament, feu-nos arribar un correu a info.participacio@uab.cat per fer el tràmit d’una altra manera.

Procediment del debat
La competició consistirà en un o més debats entre els equips participants (en funció del nombre d’equips inscrits). El sistema dependrà del nombre d’equips inscrits i s’especificarà al Reglament de la VIII Lliga de Debat Universitari de la UAB Edició 2016, que es farà arribar als portaveus de cada equip perquè puguin preparar la participació un cop es tanquin les inscripcions i que es treballarà durant els tallers previs a la competició.

Al canal de Youtube de la unitat de Dinamització Comunitària disposeu dels vídeos de competicions d’edicions anteriors que us ajudaran estructurar les vostres intervencions.

La llengua
La llengua vehicular del debat serà el català.

Dates
La Lliga de Debat tindrà lloc del 22 al 25 de febrer de 2016, a la Sala Teatre de la UAB de l’Àgora (plaça Cívica). El nombre de dies totals i els horaris de la competició aniran en funció del nombre d’equips inscrits.

Tema
El tema del debat serà: Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?

L’equip guanyador
L’equip campió representarà la UAB en la Lliga de Debat Universitari organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats del 25 al 29 d’abril de 2016. El jurat podrà ampliar la composició de l’equip guanyador amb participants d’altres equips que hagin participat en l’edició 2016 de cara a la seva participació en aquesta competició interuniversitària.

Les decisions preses pel jurat seran inapel·lables.

Anuncis

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: