Què és?

La Marató de debats ràpids de la UAB.

La competició consisteix en un o més debats entre els equips participants (en funció del nombre d’equips inscrits). L’organitza la Unitat de Dinamització Comunitària amb el suport de l’Observatori per la Igualtat i UAB Media. El sistema depèn del nombre d’equips inscrits i s’especifica al Reglament de la Marató de debats ràpids, que es fa arribar als portaveus de cada equip perquè puguin preparar la participació.

Com que es tracta de debats ràpids, només es disposa d’un torn d’introducció, un de refutació i un de conclusions.

L’objectiu de l’activitat és fomentar el debat i l’enfrontament dialèctic, i alhora sensibilitzar la comunitat sobre la igualtat i la equiparació de drets entre l’home i la dona.

 

Participants

La participació en la competició està oberta a totes les persones que estudien a la UAB i que estiguin matriculades en el present curs acadèmic. La inscripció es realitza per equips, que han d’estar formats per un mínim de 3 estudiants i un màxim de 4. L’equip ha de designar un portaveu a través del qual es farà arribar la informació concreta de la competició.

En cas que un estudiant no trobi cap company o companya per presentar-se pot inscriure’s individualment. En cas que l’organització en trobi un altre en la mateixa situació, els proposarà formar equip. En cas que no sigui possible formar equip, no podrà competir. Cap estudiant no pot formar part de més d’un equip.

 

La llengua

La llengua vehicular podrà ser el català o el castellà

Al canal de Youtube de la unitat de Dinamització Comunitària disposeu dels vídeos de competicions d’edicions anteriors que us ajudaran a estructurar les vostres intervencions.

 

Anuncis

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: